BOMB!


min prins<3


skolan

är på jävla less på skolan så de finns fan inte, har ingen ork till nått & absolut inte alla jävla prov å inlämningar.. skriver sen när jag är på bättre humör! :)))))))


välkommen ångest!

jag visste att jag inte skulle snackat med dej, jag visste det.. helvetes jävla fan & jag sover ensam inatt..
kanske om en sa' hoppa av skolan iaf?
pallar fan inte med nått mer så kanske ska börja leva livet & skita i vad alla säger & göra som jag vill?
FMLVH!!!!!!!!!

nyare bild finns fan inte!

känslor som inte går att hantera

oavsett hur mycket jag inte vill tänka på dej så gör jag det, jag vet inte hur jag ska göra för att bara skita i dej?
åh, jag får panik när jag tänker på dej, vill liksom spola tillbaka tiden lite granna, det hade ju änna inte skadat!
åååååååååååh, vill säga att jag älskar dej för det gör jag, men det känns så jävla fel.
du har ju henne nu & bara skiter i mej & det hatar jag, du bara lämnade mej i sticket.
du lämnade mej när jag behövde dej som mest, jag vet att jag är dum och går tillbaka till dej när jag ser att du mår kasst men va fan ska jag göra då? du har hjälp mej som fan men nu då? nu när jag behöver dej så finns du inte här hos mej.. jag vet inte vad jag ska göra, vet inte hur jag ska beté mej när vi träffas, jag vet fan ingenting! åh jag hatar denna känslan.. alla minnen, allt skratt, alla bus, ska jag bara glömma dom eller kommer du tillbaka? jag fattar fortfarnde inte än idag vad jag gjorde för fel & det är ju ett bra tag sen vi gjorde något tsm, alltså hittade på något..
jag saknar dej, saknar den du var, han som jag alltid kunde prata med, skratta & gråta.. vart är han nu? du är inte han som jag lärde känna, du är inte han som jag älskar.. du är ett monster rent ut sagt, förlåt men det är sant. du bryr dej bara om dej själv, du är ett jävla ego! ärligt talat så gör jag verkligen ALLT för att få tillbaka den du en gång var.. fyfan för dej, din jävla egoistisk mupp!

langar en bild som är tagen i samma veva då du försvann ifrån mej..

Daddy'O

jag älskar dej som mest när du minst förtjänar det men behöver det som mest!
tack för att du är du & jag aldrig kommer göra samma misstag som du gjort, du har lärt mej mycket under åren & det är jag väldigt tacksam över pappa.. det som vart, har vart & jag ville bara säga att jag älskar dej daddy'o!
DU kommer alltid finnas hos mej & det hoppas jag att det är bevisat nu..



camen gjorde bilden spegelvänd så fick bli såhär, skojar inte när jag säger aldrig mer på handleden!

true!

Jag Älskar dig mest när du förtjänar det minst, men behöver det mest. <3


skola -.-

sitter i skolan, ska strax byta om te varselkläderna! blir att fortsätta med garageuppfarten :))) älskling kommer snart hit & efter skolan så drar vi till pappa! gårdagen var rätt bra på benders i fyllesås, Sofie klara uppskrivningen igår :D grattis stumpan, hoppas att du klarar uppkörningen med!:)<3

har rätt mycket omkring mej nu, möhippa, planera bröllop, mamma&pappa, skolan osv... därför jag inte är så trevlig & glad alltid, men jag försöker så gott jag kan! mitt huvud känns som en torktumlare typ..
blir även GALEN på min display, ingen som har en display till mej? (a)
är det någon som vet hur man planerar en möhippa oxå?


hehe..

förlåt för jag inte bloggat men har inte haft tid :/ igår så va jag inte i skolan för jag sov hela dagen ist, SKÖNT! på efter middagen så drog vi te natalie & så tatuerade mr P johan =) p fyllde i johans "stjärnor & gjorde ett typ sträck över hela smalbenet :S haha :) sen gjorde jag köttfärsås & p spagetti när vi kom hem & la oss dirr efter maten.. idag så har jag vart i skolan, slappt! slutade 12 men som tur va så slapp jag vänta på bussen te halv 4 för jag åkte med jansson =D snäll kille som kör hem mej :))). ska nog färga om mitt hår senare åxå om jag pallar så vill sägas! ;) mr P är lite grinig nu för jag nördar för mke vid datan så jag ska nog sätta på teven & vara lite social, vad har ni gjort denna tråkiga onsdag? :)
imorn så blire fyllesås eller va de nu hette med klassen, ÄNTLIGEN får vi komma ut lite =D




langar även en rätt så nytagen bild :))))))

virus?

hm, troligtvis så har jag virus på min skit data..
FML om jag har det!


budget?

hej du söta läsare! vet någon vart jag kan hitta en budget-mall? måste bli mera ekonomisk!!!! men iaf så kom jag hem för ca en timma sen efter vart i skolan å efter det så va jag med sarah & soc! HAHAHAHA jaa du sarah, vad ska vi säga? haha det var rätt kul efter skolan idag =D hahah våran soc chey är jätte söt & kläcker ur sig sånna könstiga kommentarer å är tvär rolig! :D:D:D:D:D tänk om alla dagar kunde vara såhär? fan vad bra man skulle mått då :) babe är här heeeeeelaa veckan, så jävla skönt! tycker om han nått så fruktansvärt mycket så jag kan faktiskt inte beskriva hur starka mina känslor är :$ hehe. nog tjatat om mr P.. :) vad har ni gjort denna måndagen då? börjat skolan idag som vi i lidköping, eller har ni lov nu? :) jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om så ni kan väl komma med något förslag? :)
btw, är det någon som vet hur jag får in en bild så den blir min "header" ?
super tacksam för svar!!!! :)

& juste, min cheek piercing har snart läkt helt å hållet =D

sorry.

hej! fredagen var super härlig, mycke skratt i backarna å inga brutna ben :D älskling kom å mötte mej när vi va i stan igen, drog te mamma å han fick sin sena alla hjärtansdag present å vet ni vad de va? en tatueringsmaskin ((((: helgen har gått snabbt, har inte gjort ett skit typ förutom kollat på pontus bär han lekt med maskinen :) idag blir det skolan sen träffa lilla söta Sarah<3 det ska bli mysigt! när jag kommer hem igen så är pontus hemma & gör mej glad! :)))) i veckan så ska jag träffa Sassen å Kristian & fia å sasha :D
nu är jag strax i skolan & väntar på att klockan ska bli halv 10 då Sofie troligtvis kommer, får hoppas gurrabus är i skolan nu så jag inte är helt forever alone :D bloggar sen, puss!


hej :D

har inte kunnat blogga nått under dagen, FÖRLÅT! men dagen har vart fulllt ös, först vaknade jag å bianca, åt lite sen drog vi te stan köpte skidor! <3 sen lämna jag å mamma bianca & drog vidare mot pappa för att hämta stuffs! sagt å gjort, efter det så drog jag te sassen å mamma drog hem.. efter jag fikat med sassen så kom kristina & emelie å hämta mej åså drog jag å emelie te henne å käka :) nomnom :D sen drog vi te kristinas broder å kolla när hon tatuierade tony, en skorpion blev det. snyggt! efter vi vart där i typ två timmar så drog vi te donken, drack latte & hittade bebben å ardian :) efter donken drog vi till isen å buuuusaa. i <3 framhjulsdrift!
för en stund sen så kom vi hem te emelie & busar ännu mera & nu käkar vi knäckebröd med keso+kalkon+tomat & aromat <3 hihiihihihi snart drar vi te sunne btw, FUUUUUUUUNFUNFUFN :D!
se upp i backarna säger jag bara!
Emelie får stå för bilderna inatt ;)
en söt bild!
+ en till :$
aja säger det igen då, SE UPP I BACKARNA FÖR HELVETE! :*

trött chey.

är super trött på min jävla mobil, min jävla belysning är ju helt pajj.. snälla kan inte någon rik unge komma å pröjsa en ny åt mej? vore guldvärt! ska nog låna en telefon av bianca om hon har någon eftersom jag inte ser ett piss -.- bianca nanar här i natt som tur är, jag slipper sova själv i mitt stoooooooooooooraa hus! blir nog att prata med p imorgon, har lite tankar & funderingar som jag behöver ha svar på, & hon är nog den enda som jag kan tänka mej att prata med detta om. bra tjej detdär! just nu för tillfället så skajpar jag med pontus & jag har smått damp, behöver nog röka snart.. inte rökt sen halv 3, duktig flicka :)
bianca skajpar med någon olliver som först snackar om nått bråk & nu om att strula :s wierd kille asså x)
förövrigt så saknar jag sofie & gurra! :/ dom brukar göra min dag sisådär extra rolig :D men det är rätt gött med lov assååå :) hepphepp kan la passa på att langa nåra tvär gamla bilder på min söta lilla syster sarah & diverse!

jag har åxå vart smal en gång.

älskade unge!

jag å sarah<3

kort hår :$


fina ungar dessa!


ska nog lägga mej strax, tjingeling :*

videoinlägg! :D

kolla min & biancas första videoinlägg! :D
www.nattstad.se/biancagonzalez :*

film mys!

nu blire lite film med älskling innan jag drar mej hemåt å träffar bianca <3
snackade nyss med mic soc handledare & nu blir jag nerdragen i skiten igen.. ååååååååh!
nä nu ska jag röka & se på film å hoppas på att älskling kna lugna ner mej..
hörs sen!

morn!

godmorgon :) nu har vi precis vaknat av att frasse (pontus hund) skällde som en jude.. ska ta på mej & gå ut å gå med han tänkte jag :) idag drar jag hem te mamma med 15.23 bussen ifrån mariedal, trökigt som fan men snart kommer ju pontus till mej :D haaaappppp.. pontus ligger just för tillfället & tar på sig själv -.-
nä nu måste jag gå ut, skriver senare! :) hoppas eran natt har vart bra & morgonen har varit lugn :)
puss

btw, langar bild på den lille :*

Pontus Bloggar! igen...

känner att jag måste prata ut om ett litet problem jag har :)
har haft gamla katter som isolering hemma i huset ett tag nu, och det har börjat lukta nått så in i helvete, vet inte om det börjar ruttna eller nått liknande, så kan inte någon snäll själ ta och hjälpa mig lite, ska jag ta bort dom döda katt ungarna eller ska jag ha kvar dom och sätta in nya?
för har ett antal katter här hemma som jag vill bli av med nämligen, om ni tycker att jag ska isolera med nya katter så kommentera med ett ja och en motivation till varför jag ska göra det, och om ni inte tycker att jag ska göra det så kommentera med ett nej och motivation till varför jag inte ska göra de, sprid gärna bloggen till era vänner osv så dom också kan tycka till lite =)

Puss o kram //pontus!

godisiis!

ligger i sängen å käkar upp pontus's godis, haha =D men shyy säg inget till honom bara :D
lyssnar på en låt åxå, rätt bonnig men söt & gött tempo i den =)))


Pierre Isacsson - Farfars moped heter låten :*

frida fiser!

sitter i pontus rum med han å hans lilla syster, haha massa funfunfun! =D pontus är osocial å spelar som han gjort hela dagen.. såå nu sitter jag med frida å tjötar om hennes lärares eplepsianfall som han fått på hennes utvecklingssamtal.. HAHAHHAHAHHHHAHAHAH! frida släppte nyss av en fis å stack ut ur rummet fortare än en raket nästan ;) pontus har för sig könstiga ljud som gör mej galen! åh kjäften älskling :*
btw, jag & pontus förlovade oss idag åxå :) grattis till osss & ett lycka till va? :)
dagen har vart hyffsad förutom att två jääääätttttteee söta kineser/thailändare dampa ur på mej förut å tyckte att jag är rasist men sorry fucker's det är jag icke! :)
passar på att langa en bild på fruktsalladen som jag å p fick av frida & hennes kompis gjorde :( taskiga tycker jag!

<3

min natt har la vart sisådär, har inte kunnat sova helt men det har vart okej :) mitt lilla hjärta väckte mej med frukost på sängen å presenter :$ han är så söt! ååååh :D idag är det ju alla hjärtans dag & jag spenderar den med min käraste ägodel<3 jag älskar dej nått så otroligt mycket & jag vet att du läser detta HAHA! :)
frukosten var nomnom och det var tända ljus å aaa ni får se :)


jag fick hårfärg som jag verkligen behövde & två jätte söta typ miranda nallar & denna söta toffifee :)

bilden blev ju spegelvänd -.- men såhär står det:
Jag älskar dej mer än du tror Stina, finns ingen som dig och kommer aldrig göra. // din älskling <3

jag blev helt rörd är jag fick detta! just nu vill jag åka tbx till stan å hämta ut hans paket, det ligger på posten nämnligen ;) åh jag vill skriva vad det är men då blir det ju ingen överraskning :/ kanske kan övertaa honom att hänga med till stan å sova hos mamma inatt för han har ju ändå studiedag imorgon & imorngon ska jag leka men världens sötaste Bianca <3
hihi nä nu ska jag försöka vara lite social med pontus om han nu någongång kan sluta spela "flyff"...
HAHAHAHA skriver sen =D pussssss!

Pontus bloggar!

jag har en pojkvän, han heter pontus danielsson, han är sjukt snygg men bara 12 år i huvudet, han gillar att spela krocket och schack :)
på fritiden brukar han vara ute på lång promenader i regnet eller klä sig i mina underkläder som jag har glömt hemma hos honom :)
han brukar äta väldigt mycket mat på grund av att han tränar så mycket som han gör, han har använt sig utav anabola steroider, men gör det inte längre för att hans pung blev så jävla liten och han vill vara stor utan massa skit i kroppen :)
när han är med mig brukar han mest rulla runt på golvet och leka att han är en mask :S fattar dock inte det roliga i det, men det är säkert skit kul, aja nu ska jag och pontus kolla film och myyyyyyyysa ner oss i sängen, natti!:*<3


Detta är pontus version av sig själv<3
fan vad jag älskar dej gullet!

börjar att blogga igen!

hellu!
Ny blogg, ny kille, nytt liv.
njaaaae inte riktigt så är det ju inte ;) men ny blogg är det & början på en ny familj!
sitter hos min kära pojkvän å bara tar det lugnt! han spelar cs därimot & typ börjar cepa ur för att tim inte svarar -.-
så osocialt ibland asså, men vad ska man göra åt saken? haha :)
idag har jag vart med pontus i hans skola & jag kan svära på allt att dom inte gör ett skit! :o men det är ju faktiskt deras problem ;) men det var rätt kul att se.
dom typ bara tjötar å busar :), så med andra ord så har denna dagen vart chillllipill.
började även prata med Paulina idag & jävlar vilken go tjej hon är! sicket hjärta den ungen har? inte för att jag känner henne nu så mycket men vi smsa först å nu skajp & innan jag prata med henne så hade jag en typ klump i magen/lungorna emellan åt å jag kan inte peka på vad det är men den klumpen har iallafall försvunnit nu och det känns suuuuper SKÖNT!  stort tack till dej paulina :)

iallafall så vill jag säga att jag älskar dej pontus & du gör verkligen min dag <3

langar en bild som min pojkvän redigerat!<3

RSS 2.0